Vers van de Pers - wenskaarten, kunst & cadeautjes

"Aandacht is het mooiste cadeau dat je kan geven"

Ik (Jelske, eigenaresse, aangenaam!) startte in 2018 met het posten van mijn gedichten op social media. Na vele mooie reacties op mijn woorden besloot ik een jaar later dat ik meer met mijn gedichten wilde doen.

Originele wenskaarten voor elke gelegenheid

Het idee voor een wenskaartenlijn was er al snel. Mijn hoofddoel: eerlijke wenskaarten maken voor situaties waar je misschien niet zo snel een wenskaart voor kan vinden. Ik wil met mijn kaarten de juiste woorden bieden wanneer die lastig te bedenken zijn. En mijn idee daarover is dat "zeggen waar het op staat" de meest eerlijke en liefdevolle manier is om aandacht te geven. Geen "beterschap" wanneer iemand misschien niet meer beter wordt, maar gewoon zeggen hoe kut het is dat iemand ziek is. Geen zakelijk "gecondoleerd" bij overlijden, maar échte woorden van troost. Geen simpel "van harte gefeliciteerd" op iemands speciale dag, maar laten weten hoe blij je bent dat diegene op de wereld is. Je vind hier de de grote wenskaarten collectie met kaarten voor elke gelegenheid!

Bijzondere cadeaus en kunst

Vers van de pers begon met een collectie wenskaarten voor elke gelegenheid. Sindsdien heeft Vers van de pers zich ontwikkeld als merk met wenskaarten, flessenpost, kunst en cadeautjes voor jezelf of voor iemand anders. De aquarel schilderingen en kunstwerken van bladgoud zijn aanwinsten voor in elk interieur. De posters zijn een bijzonder en personaliseerbaar cadeau. En ook met de unieke, stainless steel sieraden en handgemaakte flessenpost geef jij cadeautjes om te koesteren. Ben je op zoek naar een zeer uniek en persoonlijk cadeau? Laat mij dan een gedicht op maat schrijven. Met een persoonlijk gedicht geef jij een cadeau dat een leven lang gekoesterd zal worden. 

Uniek, origineel, handgemaakt, liefdevol, hilarisch soms confronterend en altijd hartverwarmend. 

Dat is Vers van de pers.


Geboorte  

 

© 2019 - 2024 Vers van de pers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel