Laat een persoonlijk gedicht maken en geef een uniek cadeau

Met de gedichtjes van Vers van de Pers probeer ik woorden te geven aan situaties of aan mensen die de juiste woorden gewoon even niet weten te vinden. Als ik iets heb geleerd van het uitbrengen van mijn gedichtjes op wenskaarten is dat sommige gedichten heel veel voor anderen kunnen betekenen. Daarom kun je ook een Vers van de Pers gedicht op maat bestellen.

Met een op maat geschreven gedicht geef je een origineel en verassend cadeau. Een cadeau passend bij elke gelegenheid. Of er nu iets te vieren is, je juist op zoek bent naar woorden van steun of je iemand wil bedanken. Ik doe mijn best om jouw boodschap zo goed mogelijk over te brengen met als doel de ontvanger een persoonlijk en dierbaar cadeau te geven!

1. Klik hieronder op het artikel "Gedicht op maat".
2. Selecteer de lengte en gewenst papiersoort.
3. Geef in de vrije velden zo veel mogelijk informatie. Hoe meer informatie jij geeft hoe dichter ik bij jouw wensen voor het gedicht kan komen. 
4. Ik mail je vervolgens een concept gedicht waarna jij eenmalig nog op- aanmerkingen of wijzigingen door mag geven. Na de aangebrachte wijzigingen stuur ik je het gedicht in mooie cadeauverpakking op. 

Je krijgt het concept gedicht binnen 7 dagen na je bestelling. Afhankelijk van jouw reactie op mijn email wordt het gedicht na goedkeuring zo snel mogelijk verzonden. 

Belangrijke mededeling: ik schrijf geen sinterklaas of kerst gedichten op maat. Deze dienst is bedoeld voor het geven van betekenisvolle gedichten. Een mooi Vers van de pers gedicht kan ik niet schrijven op basis van oppervlakkige informatie als "Piet die van vissen en bbq'en houdt". Wanneer er een sinterklaas of kerst gedicht wordt besteld met dermate oppervlakkige informatie zal het aankoop bedrag worden terug gestort en de opdracht via een mailtje worden terug gegeven. 

Sorteer op
© 2019 - 2023 Vers van de pers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel