Sorteer op

Letterposters: personaliseerbaar met elke naam!

Deze letterposters zijn een bijzonder cadeau voor jezelf of een ander. Je kan de naam van elk kind of een hele familie op een bijzondere manier vastleggen. Deze naamposters zijn in elk opzicht uniek. Het natuurpapier dat gebruikt wordt voor deze posters is duurzaam en handgeperst. Wil jij meer weten over het natuurpapier dat gebruikt wordt voor deze posters? Bekijk dan deze pagina.

Deze personaliseerbare posters zijn natuurlijk een bijzonder kraamcadeau maar ook als huwelijkscadeau zijn ze zeer passend. Ga bijvoorbeeld voor een "duoposter" met de namen van het bruidspaar en de datum van het huwelijk. Of leg meteen een hele familie vast met een "familieposter"

De natuur naamposters zijn stuk voor stuk handgemaakt en bewerkt met goud of koperkleurig bladmetaal. Een prachtige persoonlijke poster om in te lijsten. Maak zelf een keuze uit verschillende soorten duurzaam natuurpapier.

Bij de posters kan een leuke papierklem worden bijbesteld waarmee de poster aan het bijgeleverde karton kan worden geklemd. Op die manier kan de poster direct worden neergezet. 

 Omdat de posters met de hand worden gemaakt ziet elke poster er anders uit en is de verzendtijd maximaal 7 werkdagen

Bekijk ook eens de Aquarelposters of natuurposters voor andere personaliseerbare cadeaus! 

© 2019 - 2024 Vers van de pers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel