per pagina
Sorteer op
    1 - 9 van 23 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3

Aandacht en steun voor mentale gezondheid

Vers van de pers heeft een missie. En die missie heeft alles te maken met het geven van de juiste aandacht aan mensen die dat het meeste nodig hebben. Openheid over mental health is voor mijzelf enorm belangrijk. Ik weet hoe het is om mentale uitdagingen te staan. En ik weet dus ook uit ervaring hoe het is om niet de juiste woorden of steun te ontvangen. 

Het is begrijpelijk dat je niet goed weet wat je moet zeggen wanneer iemand bijvoorbeeld een burnout of een depressie heeft. Je wilt er voor diegene zijn, maar weet misschien niet goed hoe. Wat zeg je tegen iemand die niet lekker in zijn of haar vel zit? Laten we voorop stellen dat het geven van aandacht het mooiste cadeau is dat iemand kan krijgen. Met een simpel kaartje kan je al laten merken dat jij er voor diegene bent. En daarom vind ik het enorm belangrijk dat er ook daadwerkelijk wenskaarten zijn met de juiste boodschappen. Want ergens is het heel gek toch? Dat we stilstaan bij verjaardagen, geboortes en huwelijken, maar bij andere, moeilijkere levensgebeurentenissen eigenlijk zelden een kaartje sturen? 

En daarom zijn er in de collectie van Vers van de pers ook kaartjes, flessenpost en cadeaus voor de mensen die het door hun mental health juist zo goed kunnen gebruiken. Met de juiste woorden, zodat jij niet bang hoeft te zijn dat je het verkeerde zegt. 

Gaat er iemand scheiden? Heeft iemand een burnout of een depressie? Is er iemand ziek en wordt diegene misschien niet meer beter? Heeft iemand een geliefde verloren? Sta er bij stil en laat diegene weten dat het enorm knap is hoe zij zich door een moeilijke of uitdagende periode heen slaan! 

© 2019 - 2024 Vers van de pers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel