Naamposters: een uniek en gepersonaliseerd cadeau

Een gepersonaliseerd cadeau is altijd leuk om te geven en te krijgen. Want bepaalde momenten in het leven zijn het vastleggen waard. Een geboorte, een huwelijk, een jubileum of een vriendschap: namen en datums die bij elkaar horen kun je vanaf nu ook inlijsten met deze unieke naamposters. 

Deze naamposters zijn het perfecte kraamcadeau voor jongens en meisjes. Een gepersonaliseerde geboorteposter die prachtig zal staan op elke babykamer. Jij geeft hiermee een orgineel geboortecadeau met de naam en geboortedatum van het kindje. Bekijk ook de leuke geboortekaartjes eens om het kraamcadeau helemaal af te maken!

Ga jij voor een letterposter of natuurposter op prachtig handgeschept natuurpapier of wordt het toch een aquarel poster met handgeschilderde afbeelding?

Waar je ook voor gaat, je kiest altijd zelf het formaat van de posters. Je kan nu ook een leuke papierklem bij de posters bestellen waarmee de poster aan het bijgeleverd karton kan worden geklemd. Op die manier kan de poster direct worden neergezet!

 Omdat de posters met de hand worden gemaakt ziet elke poster er anders uit en is de verzendtijd maximaal 7 werkdagen

© 2019 - 2024 Vers van de pers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel