per pagina
Sorteer op
    1 - 9 van 24 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3

Vind de perfecte moederdag kaart met de mooiste tekst

Moederdag

Elke tweede zondag van mei zetten we alle moeders in het zonnetje tijdens moederdag. Tijdens deze speciale dag laten we onze moeder weten hoeveel we van haar houden en hoe dankbaar we zijn voor alles wat ze voor ons heeft gedaan en nog steeds doet. Het kan soms een uitdaging zijn om het perfecte moederdagcadeau te vinden. Je wil immers dat het een oprecht cadeautje is die laat zien hoeveel je van je moeder houdt. Daarom is het geven van een cadeautje met een prachtige tekst die weerspiegelt wat jij voor je moeder voelt een geschenk dat gegarandeerd gewaardeerd zal worden. Eén van de meest waardevolle manieren om jouw moeder te bedanken en in het zonnetje te zetten is om haar een cadeautje of een kaartje te geven met een mooi gedicht dat ze voor altijd zal koesteren. In een wereld waarin we het soms zo druk hebben met onszelf kan je met een simpele maar oprechte boodschap in een kaartje je moeder laten weten dat je aan haar denkt en dat je dankbaar bent voor alles dat ze doet.

Het mooiste moederdag gedicht voor alle moeders

Een moederdag cadeau hoeft niet extravagant, groots of duur te zijn om waardevol te zijn. Het gaat er om dat het met liefde is uitgekozen. Een mooi moederdag gedicht kan precies de juiste woorden bevatten die jij zelf misschien moeilijk kan vinden. De moederdag collectie van Vers van de pers helpt jou bij het vinden van die waardevolle woorden en mooie boodschap die jij aan jouw moeder wil overbrengen. Hierbij komt ook de missie van Vers van de pers naar voren: wenskaarten. Ook voor situaties waar je niet zo snel een het juiste kaartje kan vinden. Want wat nou als moederdag helemaal geen fijne dag is maar juist een hele confronterende omdat iemand zijn of haar moeder al is verloren? Wat is het dan toch fijn om deze persoon een kaartje te sturen met een prachtig gedichtje waarin hun gevoel op moederdag wordt erkend door troostende woorden. En wat als je een bonusmoeder hebt waar je zielsveel van houdt en die je ook graag met moederdag in het zonnetje wil zetten? Ook voor deze specifieke situaties zijn er in de collectie van Vers van de pers de juiste moederdag kaarten te vinden. Laten we deze moederdag niet vergeten om alle moeders te eren, inclusief de bonus moeders en de moeders die niet meer bij ons zijn!

Lieve moederdag cadeaus

Naast de leuke kaarten en flessenpost met gedichten zijn natuurlijk ook de familieposters het perfecte moederdagcadeau. Jouw moeder is net zo trots op haar gezin als jij op jouw moeder bent. Wat is het leuk voor haar om jullie gezin op een unieke wijze vast te leggen en in te lijsten. De familieposters zijn helemaal te personaliseren. Jij kiest het papier, de kleur van het bladmetaal en geeft natuurlijk de namen en eventueel geboortedatums van jouw familieleden door. Met de hand wordt jouw familieposter helemaal op maat gemaakt!

Persoonlijk moederdag gedicht

Wil jij jouw moeder met moederdag echt een persoonlijk cadeau geven maar ben je zelf niet zo goed met woorden of het schrijven van gedichten? Bestel dan een gedicht op maat. Ik schrijf met alle liefde een passend gedicht voor jouw moeder waarin ik jouw persoonlijke boodschap verwerk. Let op: wil jij een gedicht op maat voor moederdag bestel deze dan voor vrijdag 3 mei 2024!

Lees alle informatie over een gedicht op maat op deze pagina.

Bestel je jouw moederdag cadeau voor 9 mei dan zorgt Vers van de Pers er voor dat vóór 12 mei jouw bestelling bij je op de deurmat valt. Moederdag bestellingen die na 9 mei worden geplaatst zijn niet zeker van levering voor moederdag. 

© 2019 - 2024 Vers van de pers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel