De wenskaarten van Vers van de pers zijn niet alleen te herkennen aan de gedichtjes maar ook aan de aquarel schilderingen die er op staan. Deze schilderingen worden met de hand gemaakt, ingescand en op de kaarten geprint. Wat overblijft is de originele schildering. De "Original". En deze handgeschilderde kunstwerkjes verdienen een mooi plekje. En zo is de gehele "Original" collectie geboren. 

Inmiddels zijn de "Originals" meer dan alleen de schilderingen van de wenskaarten. Het is een collectie aquarelwerken die ook echt als bijdrage voor een interieur worden gemaakt. De collectie blijft groeien. Zo is er ook de "Nature-collectie": een collectie kunstwerken van bladmetaal op handgeschept natuurpapier. 

Alle werken hebben 1 ding gemeen: ze zijn allemaal handgemaakt en uniek. En van elk werk is er maar 1 exemplaar. Zie jij wat moois in de shop, laat hem dan niet aan je neus voorbij gaan! Is een original verkocht? Schroom dan niet om een berichtje te sturen. Ik kan een original op maat maken die ginspireerd is op de original die al verkocht is. 

LET OP: de aquarellen zijn van verschillende formaten. De formaten staan bij de beschrijving van het product. 

*Je koopt een aquarel maar Vers van de pers blijft ALTIJD eigenaar van de afbeelding. Het is niet toegestaan om zelf de afbeelding te gebruiken voor commerciele doeleinden. Vers van de pers blijft het recht behouden om de afbeelding op jouw gekochte aquarel te gebruiken voor haar producten. 

© 2019 - 2023 Vers van de pers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel