Originals: unieke, handgemaakte schilderijen voor in elk interieur

De wenskaarten van Vers van de pers zijn niet alleen te herkennen aan de gedichtjes maar ook aan de aquarel schilderingen die er op staan. Deze schilderingen worden met de hand gemaakt, ingescand en op de kaarten geprint. Wat overblijft is de originele schildering. De "Original". Nadat de wenskaarten van Vers van de pers een begrip begonnen te worden werd er steeds meer gevraagd om deze handgemaakte schilderijen. De aquarel schilderingen worden sindsdien in passende lijsten verkocht. 

Inmiddels zijn de "Originals" meer dan alleen de schilderingen van de wenskaarten. Het is een collectie aquarelwerken die ook echt worden gemaakt om een plekje te krijgen in jouw interieur. De collectie blijft groeien. Zo is er inmiddels ook de "Nature-collectie": een collectie kunstwerken van bladmetaal op handgeschept natuurpapier. En de "Vintage-collectie": een collectie van werken op natuurpapier en aquarel schilderingen in de mooiste vintage fotolijsten. 

Alle werken hebben 1 ding gemeen: ze zijn allemaal handgemaakt en uniek. 

Het werk dat je uiteindelijk ontvangt kan dan ook wat verschillen met het werk op de foto. De levertijd van deze handgeschilderde werken is maximaal 4 weken. LET OP: wanneer je meerdere producten naast je original besteld worden ook deze binnen 4 weken geleverd. Wil je de andere items eerder ontvangen? Plaats hiervoor dan een aparte order. 

Limited editions

In de collectie zitten ook een aantal "Limited editions" die slechts 1x verkrijgbaar zijn! Deze kun je herkennen aan het label "Limited". Als deze zijn verkocht worden ze dus ook niet meer gemaakt. Deze schilderijen worden binnen de reguliere verzendtijd van 2 a 3 werkdagen verzonden. 

*Je koopt een aquarel maar Vers van de pers blijft ALTIJD eigenaar van de afbeelding. Het is niet toegestaan om zelf de afbeelding te gebruiken voor commerciele doeleinden. Vers van de pers blijft het recht behouden om de afbeelding op jouw gekochte aquarel te gebruiken voor haar producten. 

© 2019 - 2024 Vers van de pers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel