Prachtige schilderingen van bladmetaal op handgeschept natuurpapier: dat is de Nature collectie van Vers van de pers! Alle werken uit de Nature collectie worden inclusief lijst verkocht.

Het handgeschept natuurpapier dat wordt gebruikt is ook nog eens duurzaam. Voor dit papier wordt geen enkele boom gekapt, het is zuurvrij en 100% afbreekbaar. En doordat het met de hand bewerkt is heeft het ook een maatschappelijk belang voor de streken waar het papier vandaan komt. Wil jij meer weten over het soort papier? Kijk dan op deze pagina

Elk exemplaar is met de hand gemaakt en uniek. En wat nog leuker is: een aantal werken uit de "Nature" collectie is te personaliseren met een naam en/of datum. Dit maakt ze het perfecte cadeau voor momenten als een geboorte of huwelijk.  De personaliseerbare werken worden op bestelling gemaakt. Dat wil zeggen dat ik het werk maak wanneer jij hem besteld. De levertijd is dan ook 2 tot 7 dagen. Elk werk is uniek en ook van elk werk is er slechts 1 stuk verkrijgbaar.

Is het werk dat jij graag wil bestellen verkocht? Of zie jij een afbeelding liever op een ander soort papier of in een andere lijst? Neem gerust contact met me op, dan kan ik kijken naar de mogelijkheden om een werk naar jouw wens te maken. 

© 2019 - 2023 Vers van de pers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel